B Fashion Academy Arnhem

Wil jij graag een modeopleiding volgen in Arnhem? Leuk! Bij B Fashion Academy in Arnhem kun je twee fashion jaaropleidingen volgen Mode & Media Styling of Fashion Design.

We staan bekend om onze unieke lesmateriaal, praktijkgerichte opdrachten en kleine klassen zodat er gefocust kan worden op de persoonlijke ontwikkeling van de student. Daarnaast ligt onze Arnhem locatie op een toplocatie: slechts 10 minuutjes lopen van het Centraal Station!

B Academy Arnhem

Adres: Beekstraat 68, Arnhem (Google Maps)
Telefoon: 020 312 2060 (op werkdagen van 09.00-17.00 uur bereikbaar)

De academy is supermakkelijk te bereiken. Met het openbaar vervoer maar ook met de auto. B Academy ligt op ongeveer tien minuten loopafstand van Station Arnhem Centraal. Kom je met de auto? Dan zijn er voldoende (betaalde) parkeerplekken. Wel zo makkelijk als je met de auto komt!

Dit maakt ons bijzonder

  • Jij staat centraal: persoonlijke begeleiding en kleine klassen
  • Gegarandeerd geen lesuitval
  • Inspirerende docenten uit de praktijk

Infoavond?

Wil je meer weten voordat je aan een van onze opleidingen start? Neem dan eerst deel aan een infoavond!

Routebeschrijving

B Academy ligt op ongeveer tien minuten loopafstand van Station Arnhem Centraal. Vanaf het station (uitgang centrum) ga je linksaf. Je loopt langs het Willemsplein en steekt het zebrapad over naar de tunnel. Je gaat linksaf langs het fietspad en langs het busstation. Op het Gele Rijdersplein ga je de tweede rechtsaf (de Bovenbeekstraat). Op de vijfsprong loop je rechtdoor de Beekstraat in. Na ongeveer 200 meter vind je de academy aan de rechterkant.

Zie de website van 9292.nl voor meer informatie.

Wij adviseren om te parkeren in de parkeergarage Broerenstaat. Let op: dit is betaald parkeren! Het is dan maar één minuut lopen naar de academy.