B Fashion Academy Amsterdam

Wil jij graag een modeopleiding volgen in Amsterdam? Leuk! Bij B Fashion Academy in Amsterdam kun je twee fashion jaaropleidingen volgen Mode & Media Styling of Fashion Design.

Bij B Academy werken we met kleine klassen, want persoonlijke aandacht vinden wij superbelangrijk. Ook krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen. Op professioneel maar ook op persoonlijk vlak. In een jaar tijd werk jij toe naar een eigen stijl en unieke visie. Want alleen dan onderscheid jij jezelf in de mode-industrie! Dit maken we samen met jou waar door jou op een persoonlijke wijze en met veel aandacht te coachen.

B Academy Amsterdam

Adres: Keienbergweg 63 in Amsterdam (Google Maps)
Telefoon: 020 312 2060 (op werkdagen van 09.00-17.00 uur bereikbaar)

De academy is supermakkelijk te bereiken. Met het openbaar vervoer maar ook met de auto. Vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA is het 10 minuutjes lopen. Kom je met de auto? Dan zijn er voldoende parkeerplekken. Wel zo makkelijk als je met de auto komt!

Dit maakt ons bijzonder

  • Jij staat centraal: persoonlijke begeleiding en kleine klassen
  • Gegarandeerd geen lesuitval
  • Inspirerende docenten uit de praktijk

Infoavond?

Wil je meer weten voordat je aan een van onze opleidingen start? Neem dan eerst deel aan een infoavond!

Routebeschrijving

Vanaf Amsterdam Centraal Station neem je metrolijn 54, die om het kwartier vertrekt. Deze gaat rechtstreeks naar metrostation Bijlmer ArenA. Daar stap je uit. Dan is het nog acht minuten lopen naar de Keienbergweg. Je hoeft niet over te stappen.

Zie de website van 9292.nl voor meer informatie.

Je kunt gratis parkeren voor de deur en op de gemeenschappelijke parkeerstroken aan de zijkant van de gebouwen (met pasje), maar vaak is het erg druk. Helaas hebben wij een aantal klachten ontvangen van omliggende panden. We willen je daarom vriendelijk verzoeken om niet bij andere panden voor de deur te parkeren.