Inschrijfprocedure

Boek in 4 eenvoudige stappen de opleiding van jouw keuze

  1. Klik op de opleiding of cursus van je keuze.
  2. Selecteer de gewenste startdatum met de juiste locatie en eventuele extra’s, zoals een uitbreiding van je lespakket of extra benodigdheden.
  3. Vul je factuur- en cursistgegevens in.
  4. Betaal via iDEAL, Visa, Mastercard, Mister Cash of een eenmalige machtiging.

TOELATINGSPROCEDURE JAAROPLEIDINGEN

Je kunt jezelf aanmelden voor een matchingsgesprek door een e-mail te sturen naar info@bacademy.nl. Wij werken met matchingsgesprekken waarin jij jouw motivatie aan ons voorlegt. Op basis van dit gesprek bepalen wij of je geschikt bent voor de opleiding of niet. Dit doen we omdat we maar 16 plaatsen per klas beschikbaar hebben, zodat iedereen de persoonlijke aandacht krijgt die hij of zij verdient. No worries, met een goede motivatie kom je heel ver!

TOELATINGSPROCEDURE CURSUSSEN EN WORKSHOPS

Voor de fashion cursussen en workshops kun je je gewoon aanmelden door de vijf bovenstaande stappen te volgen; hier zitten geen matchingsgesprekken aan vast.

STUDIEFINANCIERING

Omdat B Academy een particulier opleidingsinstituut is, kom je niet in aanmerking voor een OV-jaarkaart of studiefinanciering. Maar je hoeft ook geen lesgeld aan DUO te betalen.

VRIJSTELLING KWALIFICATIEPLICHT

Ben je nog geen 18 jaar en niet in het bezit van een startkwalificatie (bijvoorbeeld een havodiploma)? Vraag dan samen met je ouders/verzorgers een vrijstelling aan van de kwalificatieplicht bij de leerplichtambtenaar in de gemeente waar je woont.